tiistai 11. lokakuuta 2016

Oma aarrekarttani

Edellisen postaukseni myötä jouduin todenteolla miettimään mistä itse haaveilen. Tehtävä ei ollut kovin helppo. Hetken aikaa jo mietin elänkö parasta aikaa täydellistä elämää? Periaatteessa kyllä. Olen haaveillut jo vuosia "tasapaksusta", draamattomasta elämästä ja tässä sitä nyt ollaan :) Vailla varsinaisia huolia ja murheita. Löysin kuitenkin muutaman haaveen ja päätin jakaa ne teidän kanssanne.

  • Työ. Koska olen työtön, ja burn-outin hiljattain läpikäynyt, olen hyvin tietoinen siitä, millaisen työn seuraavaksi haluaisin. Haluaisin kovasti olla oma pomoni, mutta en vielä oikein tiedä miten "tuotteistaisin" itseni ja osaamiseni. Vai heittäytyisinkö mukaan johonkin aivan uuteen? Työn pitäisi olla sellaista, jonka työajat voisin itse päättää. Mielelläni työskentelisin kotoakäsin. Palkkaukseksi riittää se, että saan laskut maksettua ja vaikka ihan vähän "pahan päivän varallekin" (vaikkapa 200€/kk)... Ihanaa olisi, jos työtä ei tarvitsisi tehdä joka päivä. 
  • Ranskan kielen opettelu. Tämä on pitkäaikainen haaveeni ollut, ja kunhan lapseni hieman varttuvat, varmasti löydätte minut kansalaisopistosta ranskaa opiskelemasta.
  • Asuntolainan nopea takaisinmaksu. Tästä aiheesta voitte lukea lisää täältä.
  • Matkustaminen. Vielä on muutama kohde, jossa haluaisin käydä vaeltamassa. Lappi, Skotlanti...

Ei näitä kovin montaa vielä kertynyt, mutta kaikkein tärkeimmäksi koen ensimmäisen unelmani. Haluaisin taas aamulla herätä tunteeseen, että onpa kiva mennä töihin, koska töissä ihan oikeasti saa olla kivaa! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti