sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Nanopohjalliset vilukissalle

En oikein muista minkä takia lähdin alunperin etsimään kengän pohjallisia, vai olikohan niin, että yritin etsiä itselleni todella lämpimiä kenkiä talveksi...? Oli niin tai näin, päädyin lukemaan Kuningaskuluttajan arvostelun kengänpohjallisista.

Googletin Kuningaskuluttajan testissä voittaneen Toasty Feet Aerogelin pohjallisia viime vuoden puolella vain todetakseni tuotteen olevan loppuunmyyty kaikista verkkokaupoista. Ajattelin tämän olevan hyvä merkki ja kirjasin itseni jonottajaksi ko. tuotteeseen. Postitse, ilman postikuluja, saapuneet pohjalliset kustansivat 24,90€. Mikäli kävit juuri katsomassa tuotetta linkkini kautta, huomasit saman tekstin kuin minä tätä tekstiä kirjoittaessani: "Huom! Toasty Feet ei enää saatavilla. Uudet korvaavat ja entistä paremmat nyt: Njarga-pohjalliset". Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin...

Nämä nanopohjalliset lupasivat tarjota "ylivoimaisen lämmöneristyksen kylmyyttä vastaan". Pohjallisen voi, kuten muutkin pohjalliset leikata oman jalan muotoon, tosin nanopohjallisissa oli määritelty, minkä rajan yli ei saa leikata, ettei itse tuote kärsi. 

Joka tapauksessa. Survaisin omat Toasty Feetit teräskärkisten nilkkureitteni pohjalle, koska jos joissain kengissä varpaani palelivat, niin ne olivat nämä. En tiedä onko teräskärjillä sitten vaikutusta siihen, että varpaani olivat edelleen kylminä kovissa pakkasissa, mutta pikku pakkasilla huomasin pohjallisten toimivan. Vai oliko se mielikuvitusta? Muissa talvikengissäni on ns. sukkavaraa sen verran, että suojaan varpaani villapohjasukilla ja niiden päälle laitettavilla villasukilla. Eli taitaa olla niin, että merinovilla nappasi "paahdettujen varpaiden pohjallisista" erävoiton. Nanpohjalliset eivät siis olleet tälle vilukissalle "se juttu". 

Onko Sinulla kokemuksia akulla lämmittävistä pohjallista tai em. nanopohjallisista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti