torstai 12. tammikuuta 2017

Testissä luonnonkosmetiikkaa

Kävipä kerran kauppareissulla niin, että olin vailla huulirasvaa. "Koti-Prismani" oli tehnyt hiljattain remonttia ja vaihtanut hyllyjen järjestystä niin, etten löytänyt edes huulirasvaa. Sen sijaan löysin hyllykön, jossa oli luonnonkosmetiikkaa myynnissä. Tällaiseen en ollut ennen törmännytkään, joten mielenkiinnosta aloin tutkimaan hyllyjen valikoimaa. 

Olen sinisen Labellon vannoutunut käyttäjä, mutta koska en Labelloa löytänyt mistään, nappasin luonnonkosmetiikkahyllystä Laveran Basis Sensitive-huulirasvan. Huulirasva sisältää luomujojobaa, -manteliöljyä sekä -vahoja. 

Minusta huulirasva tuoksui hunajalle (ei paha juttu lainkaan). Huulirasva antoi upean kiillon huuliini, mutta pisteitä se ei maun puolesta saanut ainakaan aviomieheltäni, joka päätti antaa mojova pusun huulet rasvattuani. Huuliin jää yllättävän "sokerinen" maku, mistä en järin itsekään pitänyt aluksi. Erona Labelloon voin mainita sen, etten koe enää, että huulia tarvitsisi rasvata kaiken aikaa. Tuote lupaa kosteuttaa pitkäaikaisesti, ja tämän lupauksen se myös lunastaa. Hintaa tälle tuotteelle tuli 3,80€. Tykkään.


Toinen tuote, jonka löysin samaisesta Prisman hyllyköstä oli Shea butter eli karitevoi. Kemikaalicoctailissa tätä tuotetta oli hehkutettu maasta taivaisiin, mutta itse en ollut järin ihastunut ensimmäisellä kerralla. Olenkohan liian pinttynyt vanhoihin rasvapurkkeihini...? 

Joka tapauksessa, pisteet irtosivat tämän Body Balmin shea butterin tuoksuun. Tuoksu oli suorastaan huumaava, kunnes levitettyäni voiteen, huomasin käsieni hetken päästä haisevan härskiintyneelle voille. 

Ensimmäisellä käyttökerralla otin liikaa tuotetta, kunnes tajusin sen muuttuvan "öljymäiseksi" lämmöstä. Kasvoihinikin laitoin tätä yöksi, mutta itse en kokenut, että aamulla ihoni olisi ollut mitenkään erityisen pehmeä, kuten olin Kemikaalicoctailista lukenut. Ehkä tein jotakin väärin eka kerralla, koska jatkettuani käyttöä "yövoiteena" aamulla kasvojeni syvimmät uurteet (=lue rypyt) olivat sulaneet. Aamuisin oli helppo laittaa meikkivoide, koska iho oli yön aikana hyvin kosteutunut. Tuote toimii hyvin myös muualla kropassa. Sipaise tuotetta sääriin saadaksesi silkkisen pehmeät sääret. Hinta tälle kokeilulle? 17,90€. It's a keeper! Ja sitä paitsi, tuote on riittoisaa, koska pieni määrä riittää kosteuttamaan laajankin alueen :) Saahan nähdä tarvitsenko enää muita rasvoja...

Yksi luonnonkosmetiikkaan paneutunut nettikauppa löytyy täältä: hyvinvoinnin.fi*
ja erittäin loistava blogi, Rabbit glow, täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti