tiistai 3. tammikuuta 2017

Varoitus, tämä on mainos!

Sorruin viime vuoden puolella midseason-alennusmyynteihin. Mukaani tarttui Elloksen sivuilta lasten kurahaalari (joka on muuten nyt vielä halvempi kuin tilatessani kirosanakirosana). Morkkishan siitä iski samantien ja ajattelin palauttaa ko. haalarin, kun mietin haluaako eskarilaiseni tosissani vielä kurahaalaria. No, kyllä halusi. Neiti ehti ihastua jo täysin ja kysyi harva se päivä saisiko pukea jo uuden haalarin päällensä. Joulupyhinä iski sitten ihana nollakeli ja niinhän tuo haalari sitten sai jäädä. Hintaa sille tuli 45€. 

Näitä haalareita meillä on ollut käytössä molemmilla lapsilla ihan pienestä pitäen, koska itse henkilökohtaisesti vihaan yli kaiken kurahousuja ja niiden pukemista. Lisäksi tämä haalari on lämmin fleecevuorensa ansiosta ja soveltuu siten Suomen loskakeleihin paremmin kuin hyvin. Päiväkodin tädit ovat olleet näistä vaatteista kiitollisia, koska nämä ulkovaatteet ovat helpottaneet heidänkin työtään. 

Ainoastaan kerran on tuon puvun takamus mennyt rikki ja voitte vain kuvitella miten fleece imaisee vettä sisäänsä... Saumakohtaa oli vaikea korjata, joten ne housut lähtivät vaatteiden taivaaseen. 

Nyt kun kelit ovat olleet tämänkin talven aikana taas hyvinkin vaihtelevat, oli onni, että ostin tuon puvun. Voin suositella lämpimästi muillekin!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti