tiistai 21. helmikuuta 2017

Testissä Urtekramin hoitoaine

Siirryttyäni luonnonkosmetiikassa palashampoon käyttöön, oli luonnollista ostaa myös luonnonkosmetiikkaa oleva hoitoaine. Urtikramen aloe vera-hoitoaine valikoitui testiin puhtaasti olemassaolonsa vuoksi. Prismamme on mahtavasti laajentanut luonnonkosmetiikkavalikoimaa ja nappasin ensimmäiseen hoitoaine-kokeiluuni tämän tuotteen, koska muita ei sitten ollutkaan, ainakaan toistaiseksi... 

* Koostumukseltaan hoitoaine on aikaisempiin ei-luonnonkosmetiikkaa-oleviin hoitoaineisiin verrattuna löysää/ juoksevaa. 

* Hoitoaineen tuoksusta pidin todella paljon.

* Hiuksia selvittävää vaikutusta en tuotteella huomannut olevan. Minun lisäkseni myös tyttäreni kokeili hoitoainetta, ja ihan yhtä takussa oli molempien pitkä tukka käytimmepä tätä hoitoainetta tai emme. 

* Talvella koen hoitoaineen yhdeksi tärkeimmäksi ominaisuudeksi hiusten sähköisyyden poistamisen, mutta valitettavasti sekin vaikutus jäi uupumaan. 

* Omalla kohdallani kyseinen hoitoaine oli siis pettymys. Käytämme tytön kanssa purkin joka tapauksessa loppuun ja alamme metsästämään seuraavaa kokeiluumme. 

Kokeiluni hinta: 6,50€.

4 kommenttia:

 1. Minä olen myös kokeillut tätä hoitoainetta, ja minusta tämä ei myöskään selvittänyt takkuja. Urtekramin kookos-hoitoaineesta taas tykkäsin, se tekee hiuksistani pehmeämmät ja helpommin selvitettävät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääpä laittaa ostoslistalle ja testata :)

   Poista
  2. Oletko kokeillut flown hiushuuhdetta tai omenaviinietikkahuuhtelua? Varsinkin jälkimmäinen varmasti ekologinen ja ainakin omat hiukset tekee helposti selvitettäviksi :) haju haihtuu kyllä hiusten kuivuessa jos se huolettaa!

   Poista
  3. En ole kokeillut. Pitääpä testata. Kiitos vinkistä :)

   Poista