sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Tyhjän word-sivun syndrooma

Tervehdys pitkästä aikaa!

Olen liittynyt kauan kauan aikaa sitten Tiia Konttisen blogin sähköpostilistalle. Valitettavasti en ole aina ajallaan ehtinyt lukea Tiialta saamiani viestejä, mutta nyt kun kevätkiireet opintoineen on saatu pakettiin, istahdin alas ajatuksen kanssa.

Sähköpostit olivat pelastus tyhjän word-sivun syndroomaani. Se, mistä kirjoittaisin oli ongelmani. Tiia kehotti käymään läpi kaikki aiemmat postaukseni, lajittelemaan ne kategorioihin ja kirjoittamaan jokaisesta kategoriasta kaikki mitä mieleeni vain tuli. Näin syntyi valtava kasa uusia ideoita blogia ajatellen, mutta tärkeimpänä kaikesta havahduin itse siihen mikä on tärkeintä juuri nyt minun elämässäni. Tämä blogihan kertoo nimenomaan minusta ja paremmasta huomisesta.

Kun listasin aiheita omiin kategorioihinsa, tajusin, että olen taas kiitettävällä tavalla unohtanut itseni. Toki vaihdoin työtehtävää ”lennossa” ja uusi työnkuva on vienyt hurjasti energiaa, mutta nyt 1,5 kuukauden aikana olen saanut kiinni kaikesta uudesta, ja energiaa riittää myös muuhun. 

Jännä silti huomata, että tarvittiin iso työ taas siihen (blogiaiheiden kehittäminen), jotta itse pysähtyy kaikessa kiireessä huomaamaan, että hei, taas ollaan menossa ojasta allikkoon ja nyt on aika pysähtyä. En tiedä koska oppisin huolehtimaan omista tarpeistani, ja siitä, että itselläni olisi hyvä olla.


Stay tuned, jatkoa on luvassa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti