sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa taas testauksessa

Pääsin pitkästä aikaa piipahtamaan paikallisessa Prismassa ja ilahduin suunnattomasti luonnonkosmetiikan kasvaneesta valikoimasta! Purkki purkilta siirryn luonnonkosmetiikkaan, ja nyt päätin testata sitten toista deodoranttia Schmidt's deodorantin jälkeen. Schmidt's oli sangen passeli siihen saakka, kunnes piti laittaa muuta väriä kuin valkoista päälle. Valitettavasti tuo tuote sotki vaatteet täysin. 


Prismasta pongasin sitten Laveran deodorantin ja taidan olla melkoisen onnekas, kun tämäkin sopii itselleni paremmin kuin hyvin. Moni on facebookin luonnonkosmetiikkaa käsittelevissä ryhmissä valitellut, ettei ko. dödö pidä tuoksuja, mutta itselläni ko. dödö pitää hajut poissa rankan treeninkin jälkeen. Ihoärsytystä ei ole lainkaan, vaikka muutoin herkkäihoinen olenkin. It's a keeper. Ensimmäinen purkki on jo tullut käytetyksi ja ostin samaa merkkiä toisenkin. Hinnaltaan Lavera on tuplasti Rexonaa kalliimpi, mutta alumiinittomasta tuotteesta maksan mieluusti tuplahinnan. Siihen, että kainalot ovat herkemmin märät kuin Rexonassa, olen jo tottunut... 

Ripsiväreissä olen joutunut monesti pettymään. Olen allergikko ja ainoa sopiva ripsiväri on ollut jo vuosia Lumenen sensitive tai ylikallis Clinique. En kuitenkaan ollut Lumenen ripsariin tyytyväinen ja Cliniqueta en ole raaskinut enää edes ostaa. Googletin aikani hyvää luonnonkosmetiikan ripsivärimerkkiä ja löysin Bohon. Ainoana miinuksena voi sanoa, ettei ripsiväri ole vedenkestävä, mutta toisaalta ei ollut tuo aiempi Lumenekaan. Bohon ripsarilla ripsistä tulee todella tuuheat ja itselläni tämä on pysynyt ripsissä. Tämäkin jää meikkipussiini. Hintakin on huokea, 16,95€. Prismasta tätä ei ole vielä saanut, mutta netistä löytyy, esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta.
Bohon ripsiväri testissä.

Kolmas testattava tuote oli Laveran luomiväri. Itselläni luomivärit ovat olleet ongelma aina. Ne eivät vain kestä työpäivän ajan, vaan kasautuvat viivaksi luomelle. Lavera ei tässä valitettavasti poikkeusta tee, mutta jälleen ajattelen, että olen jo tottunut fiksaamaan luomivärejä pitkin päivää, joten ... ihan sama itselleni. Hinta hieman alle kympin Prismassa. Väri oli ihan nasta, ja toivoisin Prisman laajentavan värivalikoimaa, jotta voisin ostaa muitakin värejä.

Neljäs ostos oli Santen käsivoide. Käytän tätä kyllä kasvovoiteenakin :) Tykkään! Sisältää sheavoita, joka on tähän mennessä paras ihoni kosteuttaja avokadon lisäksi. Hintaa 100 ml:n purkille vajaa 5 euroa.

Oletko katsastanut oman Primasi tarjontaa luonnonkosmetiikassa? Suosittelen testaamaan tuotteita. Itse en enää vanhoihin merkkeihin palaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti