lauantai 26. elokuuta 2017

Bohon luomiväri testauksessa

Tein taas tilauksen Hyvinvoinnintavarataloon*. Meikkipussissani vielä poskipuna, kulmakynä, meikkivoide sekä puuteri ovat ei-luonnonkosmetiikkaa, mutta kunhan nämäkin loppuvat, siirryn näidenkin osalta luonnonkosmetiikan pariin.

Helsingin Sanomissa oli taannoin haastattelu luonnonkosmetiikasta, ja ko. juttu oli aika negatiivissävytteinen. Toisaalta ymmärrän, ettei luonnonkosmetiikkaa ole testattu, mutta eikö tässä olisi aika hyvä markkinarako asialle...!?

Joka tapauksessa, tällä kertaa tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta* toisen luomivärin: Bohon Glaisen* tarjoushintaan 9,56€. Yllätyin luomivärin pienuudesta, vaikka pakkauskooksi oli merkittykin 2,50 g. Silti kahden euron kokoinen luomivärinappi yllätti koollaan. Pakkaus tuotteessa on pahvinen, mikä miellyttää kaltaistani pientä viherpiiperöä.Sävyn valitsin töihin sopivaksi ruskeaksi. Helmiäissävy näyttää itseasiassa aika glitterimäiseltä ja ensimmäisenä käyttökertana jouduin hetken miettimään onko tämä töihin sittenkään sopiva... Tuotteen levittäminen on hieman sotkuista puuhaa, koska tuote on hyvin ”murenevaa”. Laveran luomivärin kanssa tällaista ongelmaa ei ole.

Koska olen vielä aika hyvin päivittynyt kesän jäljeltä, en ole laittanut meikkivoidetta tai puuteria luomivärin alle, vaan levittänyt luomivärin puhtaalle luomelle. Pysyvyys on ollut hyvin vaihtelevaa... Hikoillessa luomiväri luonnollisesti valuu luomivakoon viiruksi, mutta nyt kirpeimpinä syyspäivinä, luomiväri on pysynyt yllättävän hyvin työpäivän ajan.

Mielenkiintoisena ja yllättävänä piirteenä olen tosin huomannut, että ruskea luomivärini on päivän aikana muuttunut harmaaksi! Harmaa ei todellakaan kuulu ”sävyihini”, joten tämä ei ole ollut itselleni mieluinen yllätys. Koska en ole vielä muita Bohon luomivärin sävyjä testannut, en pysty sanomaan onko oma tuotteeni ”maanantai-versio” vai onko tämä tyypillistä merkin luomiväreille. Oletko itse huomannut samanlaista vaikutusta?


Tuote itsessään oli aika pettymys. Jos vertaan Laveran luomiväriin, jota sai jatkuvasti olla korjaamassa, valitsisin Laveran. Käytän purkin jokatapauksessa loppuun ja testaan jotakin uutta tuotetta tämän jälkeen. Bohon luomiväri ei siis jää meikkipussiini, mutta Bohon ripsari on jo vakikalustoa ;)

* merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa.

3 kommenttia:

 1. Itse käytän aktiivisesti Bohon viittä luomiväriä eikä väreissä tai pysyvyydessä ole koskaan ollut mitään ongelmaa. Pohjustan aina luomet koska se on kaiken A ja O luomivärin pysyvyyden kannalta. Kannattaa kokeilla pohjustusta, jos luomen oma rasva on muuttanut luomivärin ominaisuuksia.
  Itselläni Laveran luomivärit ovat taas olleet ihan painajaisia. On niitä sinkkunappeja. Ei saa millään levittymään nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin rusketuksen jäljiltä ei vain ole viitsinyt alkaa hirveästi tekemään pohjustuksia, mutta pitää nyt syksyn tullen kokeilla onko sillä vaikutusta myös tuohon väriongelmaan. Luomiväri kuitenkin on edelleen hyvin murenevaa ja väristä "tippuu" pieniä kimaltavia "hippuja" päivän mittaan kasvoille.

   Poista
  2. Ei auta edes pohjustukset. Kestää 3-4 tuntia hyvänä, kunnes vaihtaa väriä + kerääntyy viiruksi luomeen.

   Poista