sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Laveran 2-in-1 compact foundation testissä

Taas loppui yksi purkki "vanhaa kosmetiikkaa" ja lähdin metsästämään luonnollisempaa ratkaisua meikkipussiini. Prisman hyllyltä löysin Laveran 2-in-1 compact foundation-meikkivoiteen, jossa on puuteri samassa. Minun kalpeille kasvoilleni löytyi heti oikea sävy: 01 ivory. Ja voi kuinka onnelliseksi yksi purkki voikaan ihmisen tehdä!

Tuntuu, että Laveraa parjataan monissa blogeissa ja Facebook-ryhmissä, mutta itse olen löytänyt sarjasta paitsi hyvän deodorantin ja shampoon, nyt myös meikkivoiteen. Ja mikä parasta: näitä saa ihan ruokakaupasta.

Itselläni on pintakuiva sekaiho, joka tuottaa joka syksy/talvi/kevät omat haasteensa. Ihoni jatkuva kosteuttaminen on kaiken A ja O. Niinpä tämäkin tuote vaatii allensa hyvän kosteutuksen, jotta iho näyttää hyvältä myös meikkivoiteen kanssa. Koostumukseltaan tämä ei ole kaikista peittävin, mutta itse en sellaista kaipaakaan. Tuote antaa kuitenkin riittävän peittävyyden kaikkein pienimmille ihon virheille.

Annostelu on helppoa, kun mukana on meikkisieni eikä tuotetta tarvitse entisen meikkivoiteeni tavoin puristaa tuubista, jolloin meikkivoidetta jää aina yli. Meikkisienen avulla pohjustus on tehty hetkessä, sormin en saa yhtä hyvää tulosta. Rehellisesti sanottuna tämä tuote tekee ainakin allekirjoittaneen onnelliseksi. Meikkaaminen ei voisi olla helpompaa saati nopeampaa! Lisäksi meikki pysyy hyvänä koko päivän ajan. Kertaakaan en ole joutunut korjailemaan meikkiä, mitä jouduin tekemään jatkuvasti, kun käytin Cliniquen meikkivoidetta + puuteria. Työpäivät eivät kuitenkaan ole muuttuneet mitenkään meikkivoiteen vaihtuessa. Tykkään, tykkään, tykkään. Tämä tuote pääsee minun listallani jatkoon.


Prismassa ko. tuote maksoi 18,90€, mutta nettikaupasta, esim. Ecco-Verde, tuotteen saa huomattavasti huokeampaan hintaan: 10,38€. Nyt kun Prismassa on voinut saman tuotteen sävyn etsiä oikeaksi, on helpompi tilata jatkossa edullisemmin netistä.   Oletko sinä löytänyt luonnonkosmetiikasta hyvän meikkivoiteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti