sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Madara

Tulin piipahtaneeksi Riikassa taannoin ja Galerija Centrs-ostoskeskuksesta pongasin Madaran liikkeen. Madaran tuotteita myytiin harvakseltaan päivittäiskaupoissakin, mutta toistaiseksi en ollut löytänyt vielä sitä mitä hain, nimittäin *Madaran Nokkonen Daily Defence-monitoimivoidetta. En ollut itse vielä henkilökohtaisesti kokeillut Madaran tuotteita, mutta olin lukenut niistä Noora Shinglerin "Kemikaalicoctail"-blogista. Ajattelin, että ehkä saisin Riikasta tuotteita Suomen hintoja edullisemmin, mutta...

Myyjä kertoi, että nokkosta sisältävää voidetta myydään ainoastaan Suomessa. Hienosti myyjä osasi sanan "nokkonen" ja "Noora" suomeksi, kun en heti itse muistanut mikä voiteen nimi oli. Entisenä suomen kielen opettajana olin very impressed! :) Pääsin kuitenkin testaamaan ns. alkuperäistä voidetta, jonka pohjalta Nooran voide oli kehitetty. Tykästyin voiteen paksuun koostumukseen, joka oli kaiken lisäksi erittäin riittoisaa. Tuoksu ei nenääni niinkään miellyttänyt. Eikä kyllä hintakaan. Valitettavasti Madaran hinnat näyttivät olevan Riikassa hyvin pitkälti Suomen hintoja. Tämä voide maksoi tarjouksessa 13,95€, mutta katseltuani ympärilleni totesin, ettei muistakaan tuotteista saisi Suomen hintoihin verrattuna kuin max kolmen euron alennuksen. Niinpä ostokseni jäivät tähän yhteen voiteeseen tällä kertaa. Koska en ollut aiemmin käyttänyt Madaran tuotteita, ystävällinen myyjä sujautti ostospussiini muutamia näytteitä kokeiltavakseni. 


Myyjä kertoi Suomen olevan Madaran suurin vientimaa. Olin tästä yllättynyt. Vaikka itse asun "top 10 Suomen suurimmat kaupungit"-listan kaupungissa, Emotions on ainoa liike, jossa voi Madaraan törmätä, ja sielläkin todella pienenä valikoimana. Pääsääntöisesti kaiken joutuu tilaamaan netistä, mikä taas ihmetytti latvialaismyyjätärtä. "It's really big in Finland!" Onko? Pikagallupina yksikään kavereistani ei ole koskaan kuullutkaan Madarasta. Toisaalta tutustuin itsekin ko. merkkiin vasta noin vuosi sitten Noora Shinglerin kautta. 


Talvi-iholle tämä voide on kyllä ihan ehdoton paksun koostumuksensa ansiosta. Pieni määrä on yllättänkin riittoisaa. Luulenpa, että tämä on ehdoton "keeper". 

Onko Madara Sinulle tuttu?

*-merkityt ovat afficiliate-linkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti