sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Terveisiä Luonnonkaunis-messuilta!

Piipahdin eilen Helsingissä paitsi moikkaamassa hyvää ystävääni, myös Luonnonkaunis-messuilla. Itse en ole kovin innokas messuilija, tai ehkä olen vain eksynyt "vääränlaisille" messuille, mutta nämä messut olivat todella positiivinen yllätys. 

Uusia tuttavuuksia luonnonkosmetiikan saralla.

Sörnäisten Kattilahalliin oli saatu koostettua sopivan kokoiset messut, joissa tulin itsekin kohdanneeksi monta sellaista luonnonkosmetiikan merkkiä, joista en ollut koskaan mitään kuullutkaan. Sopivan kokoisilla tarkoitan messuja, joita kierrellessä ei tule ähkyä, vaan kaikki standit jaksoi rauhassa kiertää, ehti vaihtaa sanan tai parikin myyjän kanssa, ja vain nauttia "pössiksestä". Väkeäkin oli löytänyt mahtavasti paikalle! Olin tyytyväinen, että olimme heti lauantai-aamuna ensimmäisten joukossa, jolloin saimme ilman iltapäivän väentungosta kiertää ensimmäiset standit rauhassa. 

Flown ihanat sheavoit <3

"Mitään en tarvitse"-teemani heitti häränpyllyä, kun messutuotteet olivat parhaimmillaan -50%. Laveran ja Benecosin kassalle olikin tästä syystä kaikkein pisimmät jonot, ja jälkikäteen hieman harmitti, että tuli ostettua tällä pisteellä niin paljon. Sillä jos olisin malttanut mieleni, hetken päästä olisin päässyt suomalaisten yrittäjien shoppailupaikoille. Suomalaisia yrittäjiä pitäisi suosia, ja lupaankin vastedes testata uusia tuttavuuksia esimerkiksi Ekopharmalta. 

"Jos nyt yhden rasvan ostan..." Shampoota, 2 huulirasvaa, käsivoide, kaksi vartalovoidetta, konjakkisieni ja liuta näytepakkauksia kotiinviemisiksi, kangaskasseihin pakattuina.

Messujen yhteyteen Green Street oli rakentanut pienen kahvion, jossa sai maistella Hey Day-merkin mehuja. Oma lemppari löytyikin heti Pure Juicesta, joka oli tehty inkivääristä, sitruunasta ja omenasta. Tätä tuli ostettua kotiinkin. Raakakakut olivat taivaallisia. Kaverin kanssa napattiin erilaiset kakkupalat ja syötiin puoliksi ne. Jos siis jossakin kohtaat Green Streetin, käy syömässä, ainakin raakakakkua. Lupaan, ettet pety!

Raakakakkua a'la Green Street

Messuille oli järjestetty myös luentoja, mm. Noora Shingler Kemikaalicoctailista kertoi muovien käytöstä kosmetiikassa. Meillä ystäväni kanssa jotenkin jäi luennot täysin huomaamatta, väkeäkin oli jo tungokseen saakka ja väsy painoi. Niinpä meidän messut jäivät tällä kertaa ainoastaan kiertelyyn ja kakutteluun.

Lempparishampooni sopivasti tarjouksessa ;)

Kunhan pääsen uusiin tuotetuttavuuksiini paremmin tutustumaan, laitan näistä lisää juttua tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti